Monday, June 6, 2011
Hukhuk. Assalammmmmmualaikum. Hehh.
Bosan tahukkk. Hmmm. Sekawrang ni aku dekat hospital lah apa lagi. Mak aku tinggalkan kiteorang dekat sini sebab nanti dekat rumah jauh nak patah balik sebab mak aku nak pergi kerja. Jai. Kiteorang tinggal je lahh dekat sini. 


Aku cakap dekat mak aku yang aku nak balik. Mak aku cakap jauh. Hmmmm. Aku baru je nak buat post baru. Hahaha. Nanti lahh. Lagi pun kerja rumah aku belum siap lagi. Lagi setengah. Hahahahaha. K. Hmmm. Kalau aku ade mendemende merepek yang nak bagitahu. Aku buat new post. 


Masemase aku tengah bosan. Aku tangkaplah gambar gune WebCam ayah aku punyew netbook. Yeahyeah! Hahahahaha.




K. Buh-Bye :)


Sunday, June 5, 2011


Assalammualaikum. Hai!
:'(
Sorry sangat. Aku tak update sejak kebelakangan ni. Ayah aku masuk hospital. Huhuhuhu. Ayah aku infection. Tak tahulah nak cakap ayah aku tu sakit ape. Sebab aku pun tak faham. Abang aku cakap paruparu ayah aku tu ade amende tah. Huhu. Aku setiap malam pergi hospital. Tengok ayah aku macam mana. Tapi, harini pergi kenduri dekat KL. So, ayah aku cakap hari ni mesti kiteorang sume penat. Jadi ayah aku cakap tak payahlah datang. Okey...




:D
Tadi mase aku baru je balik dari kenduri. Aku terus singgah kejap pergi hospital. You know what? Aku jumpa Remy Ishak yang berlakon dalam cerita Nur Kasih tu. What The. Aku pandang je dia. Mase tu dia tengah bergambar. Lepastu, aku belaa je. Aku tak minat lahh dia tu. Hahaha. k.


Huhuhuhuhuhuhu. K. Tu jeeee. Buh-Bye. Hihihi. 


Thursday, June 2, 2011
Assalammualaikum. Hihihi. 
Tadi abang kimi keluar pergi main Futsal dengan kawankawan dia. Alangalang dia singgah lah sekejap warta. Lepastu, dia beli Step Up 3D. Aku terkejut gila masa dia cakap. "Ha, nah step up 3d. Kau nak sangat an?" Aku menjerit. *tapitakdelakuatsangat.


Lepastu, abang aku pasang lahh. Ape lagi. Aku tengahtengah Layan Fesbuk dengan Blogger orang. Terus Off. Gempak siaaaaallll!!!! *sorryakumencarut. Tapi, betul. Cerita dia gempak. Abang aku berape kali cakap gempak siottt. Aku, daripada tengah baring tengok cerita tu, sampai terbangun bangun. Exited!! xD over. crazy.


Banyak part yang best. Antaranya:




Perghhhh!! Yang sebelah kanan tu dia memang kapten robot lahh. Hahaha. Dia dengan Moose best. Kalau korang nak tahu cane diorang dua buat mase Final. Tengok lahh. 








Aku suka part ni. Slurpee diorang terbang. Cantik kottt! Lelaki tu punye warna Hijau. Perempuan tu punye warna Pink. :) Slurpee diorang terbang sebab diorang diri dekat bende ape entah aku pun tak tahu. Tapi, tempat diorang berdiri tu ade angin kuat gilaa. :PPPP




Masa ni pulak. Belum Final lagi. Tapi, diorang kene lawan dulu baru boleh masuk Final. Mase ni, patutnye tak ada air pun. Tapi, Moose terlanggar paip airr. Then, keluar dekat tepitepi tempat diorang nak menari ni. So, diorang biasekan diri dengan air. Hahaha. Best!


Ehem! Aku exited sangat sampai bagitau macam mane cerita dia. Hahahahaha. Kalau kauorang tak tengok mestik rugi dohh. keyfine.alah,akutahulahhakubelilambat.kauorangpunadean?kecohhjee. :) Alah, aku ni kecoh sajaaa. Hihihihi. Alah, kalau tak nak beli CD dia. Tengok je lahh dekat Youtube. Kan ada. Hahaha. K, tujeee. Buh-Bye.:)


Wednesday, June 1, 2011



Assalammualaikum. 
Errrr. K. Aku nak cerita tapi malas dan aku tak nak sakitkan hati orang lagi. Terima Kasih.



« Older posts | Back To The Top | Newer posts »


Owner Blog

I'm very definitely a woman,
try to be the simple one.


Leave Me a Message

It's Only For My Eyes to See Your Message.
Click Once and it'll be sent to me in gd condition.


ShoutMix chat widget


Archives.







This Layout is Designed & Hand-Coded from scratch By backwardmotions . Using of my Codings as basecodes is strictly not allowed .
© All Rights Reserved 2011 . Best Viewed in Mozilla FireFox . (Do Not Remove/Edit these Credits)



Vanom.

about me
Sykopanther 18.f.Cali
Personal site : click here
email : Glycerinex@cs.com


IM
Sykopanther

this page

archives


Powered by
This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Sykopanther - 2001 All rights reserved

?

Monday, June 6, 2011


Hukhuk. Assalammmmmmualaikum. Hehh.
Bosan tahukkk. Hmmm. Sekawrang ni aku dekat hospital lah apa lagi. Mak aku tinggalkan kiteorang dekat sini sebab nanti dekat rumah jauh nak patah balik sebab mak aku nak pergi kerja. Jai. Kiteorang tinggal je lahh dekat sini. 


Aku cakap dekat mak aku yang aku nak balik. Mak aku cakap jauh. Hmmmm. Aku baru je nak buat post baru. Hahaha. Nanti lahh. Lagi pun kerja rumah aku belum siap lagi. Lagi setengah. Hahahahaha. K. Hmmm. Kalau aku ade mendemende merepek yang nak bagitahu. Aku buat new post. 


Masemase aku tengah bosan. Aku tangkaplah gambar gune WebCam ayah aku punyew netbook. Yeahyeah! Hahahahaha.




K. Buh-Bye :)

Posted by Iyzah Sofeea., @ 1:19 AM


Sunday, June 5, 2011




Assalammualaikum. Hai!
:'(
Sorry sangat. Aku tak update sejak kebelakangan ni. Ayah aku masuk hospital. Huhuhuhu. Ayah aku infection. Tak tahulah nak cakap ayah aku tu sakit ape. Sebab aku pun tak faham. Abang aku cakap paruparu ayah aku tu ade amende tah. Huhu. Aku setiap malam pergi hospital. Tengok ayah aku macam mana. Tapi, harini pergi kenduri dekat KL. So, ayah aku cakap hari ni mesti kiteorang sume penat. Jadi ayah aku cakap tak payahlah datang. Okey...




:D
Tadi mase aku baru je balik dari kenduri. Aku terus singgah kejap pergi hospital. You know what? Aku jumpa Remy Ishak yang berlakon dalam cerita Nur Kasih tu. What The. Aku pandang je dia. Mase tu dia tengah bergambar. Lepastu, aku belaa je. Aku tak minat lahh dia tu. Hahaha. k.


Huhuhuhuhuhuhu. K. Tu jeeee. Buh-Bye. Hihihi. 

Posted by Iyzah Sofeea., @ 7:46 AM


Thursday, June 2, 2011


Assalammualaikum. Hihihi. 
Tadi abang kimi keluar pergi main Futsal dengan kawankawan dia. Alangalang dia singgah lah sekejap warta. Lepastu, dia beli Step Up 3D. Aku terkejut gila masa dia cakap. "Ha, nah step up 3d. Kau nak sangat an?" Aku menjerit. *tapitakdelakuatsangat.


Lepastu, abang aku pasang lahh. Ape lagi. Aku tengahtengah Layan Fesbuk dengan Blogger orang. Terus Off. Gempak siaaaaallll!!!! *sorryakumencarut. Tapi, betul. Cerita dia gempak. Abang aku berape kali cakap gempak siottt. Aku, daripada tengah baring tengok cerita tu, sampai terbangun bangun. Exited!! xD over. crazy.


Banyak part yang best. Antaranya:




Perghhhh!! Yang sebelah kanan tu dia memang kapten robot lahh. Hahaha. Dia dengan Moose best. Kalau korang nak tahu cane diorang dua buat mase Final. Tengok lahh. 








Aku suka part ni. Slurpee diorang terbang. Cantik kottt! Lelaki tu punye warna Hijau. Perempuan tu punye warna Pink. :) Slurpee diorang terbang sebab diorang diri dekat bende ape entah aku pun tak tahu. Tapi, tempat diorang berdiri tu ade angin kuat gilaa. :PPPP




Masa ni pulak. Belum Final lagi. Tapi, diorang kene lawan dulu baru boleh masuk Final. Mase ni, patutnye tak ada air pun. Tapi, Moose terlanggar paip airr. Then, keluar dekat tepitepi tempat diorang nak menari ni. So, diorang biasekan diri dengan air. Hahaha. Best!


Ehem! Aku exited sangat sampai bagitau macam mane cerita dia. Hahahahaha. Kalau kauorang tak tengok mestik rugi dohh. keyfine.alah,akutahulahhakubelilambat.kauorangpunadean?kecohhjee. :) Alah, aku ni kecoh sajaaa. Hihihihi. Alah, kalau tak nak beli CD dia. Tengok je lahh dekat Youtube. Kan ada. Hahaha. K, tujeee. Buh-Bye.:)

Posted by Iyzah Sofeea., @ 2:40 AM


Wednesday, June 1, 2011




Posted by Iyzah Sofeea., @ 1:34 AM


Assalammualaikum. 
Errrr. K. Aku nak cerita tapi malas dan aku tak nak sakitkan hati orang lagi. Terima Kasih.


Posted by Iyzah Sofeea., @ 12:26 AM

- archives -

?