Saturday, July 23, 2011
Haihh. Sumpah doh aku kene study. Sorry sangat sangat lahh sebab Aku dah lama tak update. Aku sedang cuba kurangkan. Sorry sangat sangat. So, ape citer? Aku dah lame tak bukak doh. Rasa macam tak tahu apa yang jadi dalam dunia Internet ni. Blog kawan kawan aku yang lai semua makin lawa. Aku je tak ubah ubah. Hihi.


Sekarang ni aku nak study doh. Aku tak sepandai abang aku. Aku tak sepandai kawan yang lain. Aku sedang mencuba. So, doakan kejayaan aku. Semoga aku cemerlang UPSR and PSRA. Aminn. Aku ada banyak lagi peperiksaan yang kene aku buat . 


First, Peperiksaan setara 3. Lepastu, ada Gerak Gempur lagi. Then, ade UPSR dan selang seminggu, PSRA. Lepastu, ingat freedom? Belum habis lagi. Periksa terakhir buat semua pelajar darjah enam. Perggghh!! Tahun 2011 memang mencabar doeeeee. Doakan kejayaan aku supaya dapat bayak A. Hahaha. 


« Older posts | Back To The Top | Newer posts »


Owner Blog

I'm very definitely a woman,
try to be the simple one.


Leave Me a Message

It's Only For My Eyes to See Your Message.
Click Once and it'll be sent to me in gd condition.


ShoutMix chat widget


Archives.







This Layout is Designed & Hand-Coded from scratch By backwardmotions . Using of my Codings as basecodes is strictly not allowed .
© All Rights Reserved 2011 . Best Viewed in Mozilla FireFox . (Do Not Remove/Edit these Credits)



Vanom.

about me
Sykopanther 18.f.Cali
Personal site : click here
email : Glycerinex@cs.com


IM
Sykopanther

this page

archives


Powered by
This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Sykopanther - 2001 All rights reserved

?

Saturday, July 23, 2011


Haihh. Sumpah doh aku kene study. Sorry sangat sangat lahh sebab Aku dah lama tak update. Aku sedang cuba kurangkan. Sorry sangat sangat. So, ape citer? Aku dah lame tak bukak doh. Rasa macam tak tahu apa yang jadi dalam dunia Internet ni. Blog kawan kawan aku yang lai semua makin lawa. Aku je tak ubah ubah. Hihi.


Sekarang ni aku nak study doh. Aku tak sepandai abang aku. Aku tak sepandai kawan yang lain. Aku sedang mencuba. So, doakan kejayaan aku. Semoga aku cemerlang UPSR and PSRA. Aminn. Aku ada banyak lagi peperiksaan yang kene aku buat . 


First, Peperiksaan setara 3. Lepastu, ada Gerak Gempur lagi. Then, ade UPSR dan selang seminggu, PSRA. Lepastu, ingat freedom? Belum habis lagi. Periksa terakhir buat semua pelajar darjah enam. Perggghh!! Tahun 2011 memang mencabar doeeeee. Doakan kejayaan aku supaya dapat bayak A. Hahaha. 

Posted by Iyzah Sofeea., @ 2:10 AM

- archives -

?